Hvis du skal generhverve dit kørekort eller gennemføre en kontrollerende køreprøve skal du både bestå en Teoriprøve og en Praktisk prøve i dine kørefærdigheder


Teoriprøven består af 25 billeder af færdselssituationer, som du skal forholde dig til og afkrydse enten med ja eller nej. Der accepteres 5 fejl for at bestå.
Den praktiske køreprøve har en varighed af 30 - 45 min. hvor du under kørslen skal vise at du bevarer fuldt herredømme over køretøjet og reagerer rigtigt på tavler og anvisninger iøvrigt, samt at du kan manøvrere bilen korrekt under de færdselssituationer der kan opstå i trafikken.


Vi har specialiseret os i at hjælpe dig med at generhverve dit kørekort, samt at bestå en kontrollerende køreprøve. Vi kan tilbyde dig en målrettet professionel undervisning, hvor du fortrinsvis undervises sammen med ligesindede, som jo alle har kørt bil før.


Weekendkurser: Vi tilbyder dig teori-undervisning fredag fra kl. 16:00 til kl. 21:00 og lørdag fra kl. 08:00 til kl. 13:00 du vil således have søndagen fri . Vi starter fredag med at udfylde de nødvendige papirer til motorkontoret , og fortsætter med en kort nødvendig opdatering af din teoritiske viden ved en gennemgang af teoristoffet i nøglepunkter, som naturligvis tilpasses kursisternes viden og behov.


Efter denne opdatering går vi i gang med at øve din færdighed i at kunne bestå politiets teoriprøve, dette foregår ved at gennemføre flere teoriprøver på niveau med politiets prøver - vi gennemgår naturligvis prøverne og analyserer billederne, således at du stille og roligt og på en pædagogisk måde trænes til at kunne bestå teoriprøven første gang!


Ubegrænset teori i 3 måneder har du når du har betalt og deltaget på et af vore weekendkurser. Det betyder for dig at du efter dit individuelle behov kan deltage i alt det teori der skal til for at du kan bestå teoriprøven - Det er din sikkerhed for at du får fuld valuta for pengene !!


Kørelektioner: Når du har bestået teoriprøven kan vi beramme en praktisk prøve til dig - du skal normalt forvente at bruge 2 - 4 kørelektioner til at "finpudse" dine kørefærdigheder - ikke fordi du ikke kan køre bil, men vi har jo nok alle vores uvaner i trafikken eller ...?


Undervisning: Vi mener ikke at det behøver at være tørt eller kedeligt at gå til køreundervisning, så vi er altid i godt humør og lægger vægt på kvalitet og service i undervisningen, samtidig med at vi har smil på læben og gør vort bedste for at hjælpe dig frem mod målet!


Hvad koster det? Vi er absolut konkurrencedygtige på prisen du kan gratis låne cd-rom med prøver og teoribog
Hvornår kan jeg starte?  ring og hør næste hold

Pouls Køreskole

Herningvej 49
7500 Holstebro
T:  97 40 66 08
M: 40 96 20 48

Holdstart

BIL-HOLD dansk

start 16 jan .

Arabisk hold

4 januar kl. 1600

  

Ring mig op

Navn:
Tlfnr.: